Klantervaringen

Vlijmscherpe confronterende conclusies

Hubèrt is en aimabele vakman die veel ziet, goed luistert en nog beter analyseert. Altijd goed voor vlijmscherpe confronterende conclusies, die hij charmant laat landen.
De nuttige en waardevolle waarnemingen kan hij treffend visualiseren. Daarmee levert hij organisaties een duurzaam resultaat, van een verander-, of verbeterproces. Wij hebben veel aan hem gehad en van hem genoten!
Wanneer je de kans krijgt om Hubert voor jou vraagstuk te engageren …..Doen!!
Jaap Wolters
Owner Hanzevast

Inzicht in complexe processen en samenwerking

Hubèrt kan ik aanbevelen als facilitator voor inzicht in complexe projecten en processen.
Hubert ken ik als een enthousiast open en transparant persoon met gedegen kennis van samenwerken. Bij de evaluatie van het project Vijzelstraat en Amstelveenseweg heeft hij ons goed inzicht gegeven in achterliggende processen, belangen en drijfveren van betrokken organisaties.
Zijn kennis van bouwteams als samenwerkingsvorm bij infra projecten is vanuit zijn rol als voorzitter goed vorm gekregen.
Maar meest belangrijk is het plezierig samenwerken met hem.
Gido Laeven
Senior Contractmanager
Gemeente Amsterdam

Weet als gespreksleider alles uit onze teams te halen

Hubèrt heeft ons in meerdere sessies geholpen om meer uit ons bedrijf en onze mensen te halen. Hubert zijn kracht ligt in het vertalen van onze input naar een concreet en overzichtelijk geheel en weet alles uit ons team te halen als gespreksleider.
Met zijn jarenlange ervaring in verschillende organisaties, is hij niet alleen in staat om het gesprek te leiden, toe te werken naar een concrete uitkomst en dit te vertalen aan de hand van zijn illustraties maar tevens toegevoegde waarde te leveren uit zijn eigen ervaring.
Hubert is positief kritisch, gaat discussies niet uit de weg en helpt ons enorm met de ontwikkelingen binnen ons bedrijf op verschillende niveaus.
Dit varieert vanaf ons directie team, management team en individuele medewerkers.
Serge van der Hooft
Director Creative Craft Group

Is heel vakkundig, houdt overzicht en zorgt voor goede sfeer

Hubèrt is voor mij een fantastische coach geweest. Hij heeft mij laten zien hoe leiderschap en samenwerking bevordert kunnen worden en doet dit op zo’n manier dat het voor iedereen prettig is en maakt het ook nog eens visueel. Hij houdt overzicht, kan snel conclusies trekken en zorgt voor een goede sfeer.
Hubèrt is heel vakkundig en bovenal zeer sociaal en plezierig in de omgang.
Wil je als organisatie groeien en met je teams aan de slag, ga dan zeker eens met Hubèrt in gesprek.
Janneke Knegtering
Directeur DION HR Services

Hubèrt kiest niet voor de sociaal wenselijke antwoorden, maar gaat voor de verbetering

Hubèrt heeft zowel binnen de FNV als de RAS teamsessies begeleid met als doel samenwerking en daarmee resultaten te verbeteren.
Hubert doet dat op volstrekt eigen wijze (ook in de betekenis van eigenwijs): met passie, met volle belangstelling voor de organisatie en met heldere communicatie.
Hubèrt kiest niet voor de sociaal wenselijke antwoorden, maar gaat voor de verbetering, ook als het schuurt.What you see is what you get en dat is veel!
Ellen Dekkers
Algemeen Directeur RAS