INSPIRATIEBIJEENKOMST: TERUG NAAR DE MIDDELEEUWEN. SPREKER.

Op 21 maart organiseerde PRO6managers een seminar/inspiratiebijeenkomst. Het seminar had een tweeledig doel. De mooie kant van de middeleeuwen belichten met een vertaalslag naar onze huidige zakelijke wereld. En het feit dat medeoprichter Harry op ’t Ende als aandeelhouder uitstapt. Een seminar als inspiratiebron voor alle 70 deelnemers!

Een echte troubadour zong het seminar in gepaste middeleeuwse tijd tussentijds bij elkaar.

Het programma was opgebouwd in drie delen:

Innoveren in de middeleeuwen, verzorg door spreker professor Roland Ortt van TU Delft.

Samenwerking in de middeleeuwen, verzorgd door spreker Edwin Kaats van Common Eye.

Leren, Ontwikkelen en Leiderschap in de middeleeuwen, verzorgd door mij.

Ik heb mijn thema visueel opgebouwd met zeven sub-thema’s: de essentie van leren en ontwikkelen, hoe geef je geschiedenis door?, voorbeeldig opbouwende leiderschap en ontwikkeling in de middeleeuwen, de VUCA-wereld als de middeleeuwen anno nu, een VUCA-wereld mindset bouwen, de 7 V’s van van voorbeeldig leiderschap naar de toekomst blijven bouwen en de voorbeeldig opgebouwde legacy van Harry op ’t Ende.

Een echt inspirerende bijeenkomst en top georganiseerd door PRO6managers. Bovendien was het een feest voor de drie sprekers om hun programma gezamenlijk op te bouwen!

Plaats een reactie