Versnellingshoeve ’t Kiemt: Samen Circulair Versnellen

Op 4 oktober organiseerde De Versnellingshoeve met de gemeente Westervel het diner SAMEN CIRCULAIR VERSNELLEN.

Met de stelling “Hoe gaan we circulair versnellen zodat we in 2027 ervoor zorgen dat 75% van onze groenten lokaal geproduceerd is?” op het ene bord en een lokaal diner op het andere bord zijn de vertegenwoordigers van de Versnellingshoeve en politiek Westerveld met elkaar in gesprek gegaan.

Het diner was goed verzorgd door Kokenzo en ik mocht de gids van de avond zijn en ook visuele voeding serveren. Van een terugblik naar de gedeelde opgave door in beeld te brengen wat er is, wat er nodig is, hoe we ervoor kunnen zorgen (DOEN), naar een roadmap met een aantal prioriteiten. Ook zijn er afspraken gemaakt over een vervolg van deze “zeer zinvolle avond” volgens de aanwezigen.

Plaats een reactie