Spreker bij Gemeente Halderberge: Teaming in de praktijk

Gemeente Halderberge werkt intensief samen met vijf samenwerkingspartners en verzorgen met elkaar een leergang. Als onderdeel van deze leergang mocht ik vanuit Hi Teaming een lezing geven, aangevuld met een aantal werkvormen.

De aanwezigen kregen ook het boek Teaming, de nieuwe realiteit van samenwerken uitgereikt. Boek is geschreven door Hans van der Loo en Patrick Davidson.

Aan de hand van de Big Picture en het vliegwiel van Teaming zijn we drie belangrijke stromingen bij langs gegaan. Rem eraf, gas erop en het onzichtbare visueel maken.

De 40 deelnemers hebben met elkaar dilemma’s doorgenomen en op basis van een gedeelde opgave een adviesvraag beantwoord. En dit geheel visueel! Er werden vijf visueel zichtbare oplossingen aangereikt.

Plaats een reactie