INSPIRATIE SESSIE 111: IS JOUW BEDRIJF WEL GEZOND GENOEG?

Preventie platform 111, Zorg voor jezelf, heeft een boeiende inspiratie sessie met ondernemers en leiders georganiseerd. Hierin was veel interactie met de aanwezigen en de experts van 111. Het was mooi om te horen, zien en ervaren hoe deze experts mensen en organisaties helpen zicht en grip te krijgen en houden op het fysieke, sociale en mentale gebied. Met elkaar gezonder leven en samen gezond zaken doen.

TV-presentator Jaap Jongbloed gaf, ook vanuit eigen ervaringen, een uniek kijkje in de regiekamer van een gezond bedrijf. Trainer en psycholoog Thijs Launspach gaf praktische handvatten om je team(s) te inspireren om gezonder te leven. De experts van 111, Tamara Bongers, hoofd medisch team, Gerard van Vliet, founder en Maria Menger, CEO en psychologg (foto) lieten zien en horen welke stappen je kunt zetten om een gezond(er) bedrijf te worden en welke elementen hier nog meer een rol spelen. Zij gaven een realistisch beeld waardoor er een open sfeer en volop interactie was.

Ik vond het interessant en leuk om deze bijeenkomst live te visualiseren.

Plaats een reactie